VERZENDING NAAR HEEL EUROPA & GRATIS VERZENDING NL - BE > €50,-

Welke maat handschoenen heb ik?

De juiste maat handschoenen is belangrijk

Bij het kopen van jouw leren en suède dames of heren handschoenen, is het belangrijk dat de maat van je handschoenen overeenkomt met de maat van je hand. Goed passende leren of suède handschoenen is essentieel voor de vorm van de handschoenen maar ook voor de functionaliteit van de handschoenen. Bij Schwartz & von Halen maken we gebruik van Europese maatvorming. Een te kleine maat leren of suède handschoenen zal je handen afknellen, een te grote maat handschoenen zal niet volledig aansluiten op je hand en daardoor zal de functionaliteit om warmte vast te houden verminderen. 

Welke maat handschoenen heb ik?

Bij Schwartz & von Halen proberen wij je uiteraard zo goed mogelijk te helpen bij de keuze voor een mooi paar leren of suède handschoenen, en de daarbij horende maat. Je kunt de maat van jouw suède of leren handschoenen makkelijk achterhalen door de omtrek van je hand te meten zoals in de afbeelding hieronder. Voor de heren handschoenen geldt respectievelijk de maat S, M L en XL voor de handomtrek van 20, 23, 25,5 en 27 cm. Voor de dames handschoenen geldt de maat S, M, L en XL voor een handomtrek van 17,5, 19, 21,5 en 23 cm.

 

Ruil uw handschoenen gratis om voor een andere maat

Indien achteraf toch blijkt dat de door jou gekozen maat te groot of te klein is, kan jij jouw handschoenen gratis omruilen voor een andere maat. Vul het retourformulier in en stuur deze kosteloos op naar ons antwoordnummer (te vinden op het retourformulier). Zodra wij de handschoenen retour hebben ontvangen sturen wij de juiste maat handschoenen gratis naar je toe.