Deze website heeft gelimiteerde ondersteuning voor deze browser. Wij raden je aan een andere browser te gebruiken, zoals Chrome, Edge, Safari of Firefox.

Handgemaakte Lederen Handschoenen

+5,300 Reviews ★★★★★

Kosteloos Ruilen & Retourneren

Gratis Luxe Giftbox, Opbergzakje & Ledergel

Alle Bezorgingen Zijn CO2-Neutraal

Ruilen & Retourneren

Gratis ruilen & retourneren

Verkeerde maat of niet tevreden? Kosteloos ruilen & retourneren.

60 dagen bedenktijd

Geen haast! Bij ons heb je alle tijd om je producten te ruilen / retourneren.

Ruilen en retourneren in 2 stappen:

1. Klik hieronder op ''RETOUR AANMELDEN'' en selecteer daarna één retour redenen.

BELANGRIJK: is het product kapot / beschadigd, stuur dan eerst een foto van het defect naar info@schwartz-vonhalen.nl inclusief het bestelnummer (stuur de handschoenen dus nog niet terug). Wij nemen daarna contact met je op.


2. Vul daarna jouw gegevens in en kies (indien je de optie hebt) voor een koerier. Voer de verdere instructies uit en lever je pakket in bij de geselecteerde koerier.
We zullen je retour verwerken, zodra deze door ons magazijn bevestigd is. 


(Is het product beschadigd, neem dan altijd eerst contact op via info@schwartz-vonhalen.nl)

Belangrijk! Lees deze info goed door:

Giftbox, Ledergel & Katoenen Zakje
Alle handschoenen (zowel ruilen voor een andere maat of het aankoopbedrag terug) dienen te worden teruggestuurd in de originele giftbox, inclusief ledergel en katoenen zakje. Zorg ervoor dat je om de giftbox een stevige verzenddoos doet zodat de giftbox niet beschadigd raakt tijdens het terugsturen (het liefst in de verzenddoos waarin het opgestuurd is). Is de giftbox beschadigd of ontbreekt de ledergel of het katoenen zakje, dan kan de retourzending niet in behandeling worden genomen.

Handschoenen in originele toestand
Alle handschoenen moeten in hun originele, ongedragen, ongevouwen toestand worden geretourneerd. Handschoenen mogen op geen enkele manier worden bevlekt, gevouwen, gekreukt, gedragen of worden beschadigd. Zorg er ook voor dat alle kaartjes en labels aan de handschoenen zitten. Ook dienen flyers en andere toebehoren in originele en nette staat teruggestuurd te worden. Wordt hier niet aan voldaan dan zal er geen vervanging of terugbetaling plaatsvinden.

Binnen 60 dagen terugsturen
Retourzendingen moeten binnen 60 dagen na de oorspronkelijke levering worden gedaan. Bestellingen die na meer dan 60 dagen worden geretourneerd, worden mogelijk niet geaccepteerd. Vergeet niet jouw Retourformulier (ontvang je bij het aanmaken van de retour) bij te voegen bij de retourzending, anders kan het magazijn de retour niet verwerken.