GRATIS VERZENDING > €60,-

Hoe ruil of retourneer ik mijn handschoenen?

Niet de juiste maat besteld of toch niet helemaal tevreden met de gekochte handschoenen? Geen nood, ook dan staan wij uiteraard voor je klaar.

  Maat omruilen
Als de maat van de door jou gekochte handschoen te groot of te klein is kun je de handschoenen gratis en zonder postzegels naar ons terugsturen en ruilen voor een andere maat. Print het Retourformulier uit, vul het in, en stuur het samen met de handschoenen via ons antwoordnummer naar het retouradres dat je onder aan de pagina kunt vinden. Retourneer de handschoenen als brievenbuspakje en niet als pakket. Je kunt het brievenbuspakje met antwoordnummer gewoon via de brievenbus naar ons terugsturen. 

Zodra wij de handschoenen retour hebben ontvangen, sturen wij gratis het nieuwe paar op.

 Geld retour of ander model
Indien je een ander model wenst of de aankoop is niet helemaal naar wens dan, kun je de handschoenen gratis en zonder postzegels naar ons terugsturen en storten wij het aankoopbedrag terug via de betaalmethode van de bestelling. Print het Retourformulier uit, vul het in, en stuur het samen met de handschoenen via ons antwoordnummer naar het retouradres dat je hieronder kunt vinden. Retourneer de handschoenen als brievenbuspakje en niet als pakket. Je kunt het brievenbuspakje met antwoordnummer gewoon via de brievenbus naar ons terugsturen. Je kunt daarna zelf via onze website een ander model bestellen.  


Retouradres:
Schwartz & von Halen
Antwoordnummer 645
9700 WB Groningen

BELANGRIJK: RETOURNEER DE HANDSCHOENEN ALS BRIEVENBUSPAKJE VIA DE BRIEVENBUS, EN NIET ALS PAKKET! DE RETOURKOSTEN DIE WIJ BETALEN VOOR EEN PAKKET ZIJN NAMELIJK VEEL HOGER. INDIEN JE TOCH VOOR EEN PAKKET KIEST ZULLEN DEZE KOSTEN AAN U WORDEN VERREKENT.

Als je vragen hebt over het ruilen of retourneren neem dan contact op via onze Chat of via info@schwartz-vonhalen.nl