Deze website heeft gelimiteerde ondersteuning voor deze browser. Wij raden je aan een andere browser te gebruiken, zoals Chrome, Edge, Safari of Firefox.

Handgemaakte lederen handschoenen

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis

+140,000 tevreden klanten

Gratis ledergel & luxe opbergzakje

Kosteloos ruilen & retourneren binnen 60 dagen

Ruilen & Retourneren

Kosteloos ruilen & retourneren

60 dagen bedenktijd

ZEER BELANGRIJK: Voor een omruiling vragen we je om de ledergel te houden, voor een retourzending moeten alle producten teruggestuurd worden.

Ruilen en retourneren in 2 stappen:

1. Klik hieronder op ''RETOUR AANMELDEN'' en selecteer daarna één retour redenen.

BELANGRIJK: is het product kapot / beschadigd, stuur dan eerst een foto van het defect naar info@schwartz-vonhalen.nl inclusief het bestelnummer (stuur de handschoenen dus nog niet terug). Wij nemen daarna contact met je op.


2. Vul daarna jouw gegevens in en kies (indien je de optie hebt) voor een koerier. Voer de verdere instructies uit en lever je pakket in bij de geselecteerde koerier.
We zullen je retour verwerken, zodra deze door ons magazijn bevestigd is. 


(Is het product beschadigd, neem dan altijd eerst contact op via info@schwartz-vonhalen.nl)

Belangrijk! Lees deze info goed door:

Giftbox, Ledergel & Katoenen Zakje
Alle handschoenen (zowel ruilen voor een andere maat of het aankoopbedrag terug) dienen te worden teruggestuurd in de originele giftbox, inclusief ledergel en katoenen zakje. Zorg ervoor dat je om de giftbox een stevige verzenddoos doet zodat de giftbox niet beschadigd raakt tijdens het terugsturen (het liefst in de verzenddoos waarin het opgestuurd is). Is de giftbox beschadigd of ontbreekt de ledergel of het katoenen zakje, dan kan de retourzending niet in behandeling worden genomen.

Handschoenen in originele toestand
Alle handschoenen moeten in hun originele, ongedragen, ongevouwen toestand worden geretourneerd. Handschoenen mogen op geen enkele manier worden bevlekt, gevouwen, gekreukt, gedragen of worden beschadigd. Zorg er ook voor dat alle kaartjes en labels aan de handschoenen zitten. Ook dienen flyers en andere toebehoren in originele en nette staat teruggestuurd te worden. Wordt hier niet aan voldaan dan zal er geen vervanging of terugbetaling plaatsvinden.

Binnen 60 dagen terugsturen
Retourzendingen moeten binnen 60 dagen na de oorspronkelijke levering worden gedaan. Bestellingen die na meer dan 60 dagen worden geretourneerd, worden mogelijk niet geaccepteerd.