Gratis ruilen & retourneren
  60 dagen bedenktijd + 1 jaar garantie

Het Ruilen / Retourneren van de handschoenen werkt heel simpel:

1. Klik hieronder op ''RETOUR AANMELDEN'' en selecteer daarna één van de vier retour redenen (maat niet goed, niet naar verwachting, product beschadigd, verkeerde product ontvangen).
.
BELANGRIJK: is het product kapot / beschadigd, stuur dan eerst een foto van het defect naar info@schwartz-vonhalen.nl inclusief het bestelnummer (stuur de handschoenen dus nog niet terug). Wij nemen daarna contact met je op.

2. Vul daarna jouw gegevens in en print zowel jouw Retourformulier als het Retourlabel uit (deze worden ook via de mail opgestuurd). Vergeet dus vooral jouw Retourformulier niet, anders kunnen wij je retour niet verwerken!

3. Lever het pakketje daarna in bij één van de 750 DPD Pickup Parcelshops in het land. Klik hier om te zien waar die bij jou in de buurt zit.
.
Retour aanmelden
(Is je product beschadigd, neem dan altijd eerst contact op via info@schwartz-vonhalen.nl)
BELANGRIJK! LEES DEZE INFO GOED DOOR:

Giftbox, Ledergel & Katoenen Zakje
Alle handschoenen (zowel ruilen voor een andere maat of het aankoopbedrag terug) dienen te worden teruggestuurd in de originele giftbox, inclusief ledergel en katoenen zakje. Zorg ervoor dat je om de giftbox een stevige verzenddoos doet zodat de giftbox niet beschadigd raakt tijdens het terugsturen (het liefst in de verzenddoos waarin het opgestuurd is). Is de giftbox beschadigd of ontbreekt de ledergel of het katoenen zakje, dan kan de retourzending niet in behandeling worden genomen.

Handschoenen in originele toestand
Alle handschoenen moeten in hun originele, ongedragen, ongevouwen toestand worden geretourneerd. Handschoenen mogen op geen enkele manier worden bevlekt, gevouwen, gekreukt, gedragen of worden beschadigd. Zorg er ook voor dat alle kaartjes en labels aan de handschoenen zitten. Ook dienen flyers en andere toebehoren in originele en nette staat teruggestuurd te worden. Wordt hier niet aan voldaan dan zal er geen vervanging of terugbetaling plaatsvinden.

Binnen 60 dagen terugsturen
Retourzendingen moeten binnen 60 dagen na de oorspronkelijke levering worden gedaan. Bestellingen die na meer dan 60 dagen worden geretourneerd, worden mogelijk niet geaccepteerd.
Vergeet niet jouw Retourformulier (ontvang je bij het aanmaken van de retour) bij te voegen bij de retourzending, anders kan het magazijn de retour niet verwerken.