Deze website heeft gelimiteerde ondersteuning voor deze browser. Wij raden je aan een andere browser te gebruiken, zoals Chrome, Edge, Safari of Firefox.

Handgemaakte lederen handschoenen

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis

+93,000 tevreden klanten, cijfer 9.1

Gratis luxe giftbox, ledergel & opbergzakje

Kosteloos ruilen & retourneren binnen 60 dagen

Betaling

.

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij alle gangbare betaalmethodes aan. Alle transacties zijn beveiligd en
versleuteld. Jouw bankgegevens worden nooit door ons opgeslagen, bewaard of verstrekt aan derden.

Zodra de betaling door ons is ontvangen zal de bestelling onmiddellijk worden verwerkt en zullen de handschoenen naar je worden verzonden.

Hieronder vind je een overzicht van alle betaalmethodes die wij aanbieden:

Betaalmethodes

iDeal

iDeal is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank.

De banken waarmee je via iDEAL bij ons kan betalen zijn: ABN AMRO, ING Bank, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Bunq, Handelsbanken en Moneyou.

Creditcard

Betalingen via je Creditcard kunnen gedaan worden met VISA, MasterCard en American Express.

PayPal

Met PayPal kun je bij Schwartz & von Halen makkelijk en veilig betalen. Je bent bovendien volledig beschermd dankzij PayPal Aankoopbescherming (uiteraard geldt dit ook voor de andere betaalmethodes).

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van een betaler wordt verplaatst naar de rekening van een ontvanger. Voor een kaarthouder gebeurt dit via de bank die zijn kaart heeft uitgegeven, voor een handelaar via de leverancier van zijn betaalterminal of online betaaloplossing.

Overschrijving per bank / SEPA 

Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier voor consumenten om online aankopen te betalen. Via internetbankieren kan het bedrag heel simpel overgeboekt worden. Wanneer klanten willen betalen via een SEPA-overboeking ontvangen ze de betaalgegevens direct op hun scherm of per e-mail. Vervolgens maken ze het bedrag over vanuit hun online bankomgeving, wanneer het ze het beste uitkomt.

Klarna Achteraf Betalen

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra j deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App.

Klarna Gespreid betalen

‘Betaal in 3 delen’ is een betalingsmogelijkheid waarbij het aankoopbedrag in 3 gelijke delen worden opgedeeld. De betalingen zullen iedere 3 dagen automatisch worden afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening tot de bestelling volledig is afbetaald. Je kunt je geregistreerde kaart or bankrekening veranderen in de Klarna App.

KIarna Betaal nu

Klarna: Betaal nu is een betaalmethode waarbij klanten kunnen kiezen of ze via een online bankoverschrijving betalen, of via een machtiging. Afrekenen is een kwestie van één keer klikken. Zijn er meer gegevens nodig om de transactie af te ronden? Dan vraagt Klarna daar automatisch naar.