Deze website heeft gelimiteerde ondersteuning voor deze browser. Wij raden je aan een andere browser te gebruiken, zoals Chrome, Edge, Safari of Firefox.

Handgemaakte lederen handschoenen

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis

+140,000 tevreden klanten

Gratis ledergel & luxe opbergzakje

Kosteloos ruilen & retourneren binnen 60 dagen

Ons verhaal


 
Onze leersoorten - Leren Handschoenen

Born in Berlin - Designed in Amsterdam

Schwartz & von Halen is in 2013 opgericht door twee gepassioneerde fashion junkies, en kent zijn oorsprong in Berlijn. Wij hebben het onze persoonlijke missie hebben gemaakt om de Nederlandse heren en dames tijdens de koude dagen te voorzien van modieuze, stijlvolle en stoere winterhandschoenen.

Nu 10 jaar later, leveren wij prachtige handgemaakte handschoenen door heel Europa, en hebben wij inmiddels meer dan 140.000 klanten geholpen met het vinden van een mooi paar handschoenen.

Oog voor detail, stijl en duurzaamheid

De Schwartz & von Halen handschoenen zijn ontworpen in samenwerking met fashion designers uit Amsterdam. Onze handschoenen collectie is gedefinieerd door een sterk oog voor detail, stijl en duurzaamheid. De handgemaakte heren en dames handschoenen zijn vervaardigd van de mooiste en beste leersoorten zoals herten-, koeien-, schapen- en geitenleer. Bovendien zijn alle handschoenen gevoerd met een warme en zachte voering waaronder cashmere, wol, schapenbont, lamswol en ultra warm fleece. Schwartz & von Halen is naast Nederland ook actief in België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Engeland, Denemarken en Zweden.