GRATIS VERZENDING > €60,-

Leersoorten Handschoenen


Kwaliteit staat bij Schwartz & von Halen voorop, daarom hebben wij persoonlijk de beste leersoorten uitgezocht voor onze handschoenen. Ons assortiment handschoenen bestaat uit verschillen types en soorten leer, op die manier kan jij een paar handschoenen uitzoeken die bij je past. Om jou meer inzicht te geven in welke leersoorten er gebruikt worden hebben wij alle soorten leer op een rijtje gezet, met daarbij de bijbehorende producten die Schwartz & von Halen aanbiedt. 

 

HERTENLEER

Hertenleer is een duurzame en compacte vorm van leer. Het is een ideale leersoort voor verschillende kledingstukken. Hertenleer gebruikt men onder andere voor leren jassen, leren tassen en natuurlijk leren handschoenen. Hertenleer is een soepele leersoort die steeds zachter wordt na verloop van tijd. De perfecte keuze voor stevigheid in combinatie met een elegante uitstraling en een lange levensduur.

Heren Handschoenen

NAPPA LEER

Nappa leer is afkomstig van herten leer. Nappa leer is een van de meest luxe leersoorten die verkrijgbaar is. Het staat bekend om zijn zachtheid en duurzaamheid. Heren Handschoenen

KOEIENLEER

Koeienleer is een veel gebruikte leersoort voor kleding. Het heeft een lange levensduur en is erg stevig. Koeienleer biedt enorm veel bescherming en is bestand tegen water. Doordat het leer zo stevig is kan het iets langer duren voordat het leer wat soepeler wordt. De indraagtijd is relatief lang ten opzichte van de andere leersoorten.

Heren Handschoenen

GEITENLEER

Geitenleer is zachter en flexibeler dan koeienleer. Geitenleer is een zeer duurzame vorm van leer. Geitenleer gaat er mooier uitzien nadat het langer gedragen wordt. Geitenleer wordt ook veel gebruikt bij praktische kleding zoals werkkleding.

Dames Handschoenen

SCHAPENLEER

Schapenleer is een soepele zachte leersoort die veel lijkt op geitenleer. Schapenleer is bekend omdat de populaire Uggs schoenen gemaakt worden van schapenleer. Schapenleer is heerlijk zacht en soepel, waardoor je handschoenen heel comfortabel aanvoelen tijdens het dragen.

Heren Handschoenen

Dames Handschoenen