Deze website heeft gelimiteerde ondersteuning voor deze browser. Wij raden je aan een andere browser te gebruiken, zoals Chrome, Edge, Safari of Firefox.

Handgemaakte lederen handschoenen

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis

+140,000 tevreden klanten

Gratis ledergel & luxe opbergzakje

Kosteloos ruilen & retourneren binnen 60 dagen

Eerlijke, duurzame, handgemaakte leren handschoenen


Naast de hoge kwaliteit van onze handschoenen vinden wij het belangrijk dat de handschoenen van Schwartz & von Halen op een juiste, eerlijke, en duurzame manier tot stand komen. De handschoenen worden op een zorgvuldige manier ontworpen en daarna met de hand gemaakt. Met correct gebruik en de juiste verzorging (ledergel en katoenen zakje), gaan onze handschoenen jarenlang mee. Het aanschaffen van een paar Schwartz & von Halen handschoenen is dan ook een investering in een mooi product waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Om zowel de kwaliteit van de producten, als de manier waarop ze gemaakt worden te waarborgen, voeren wij jaarlijkse controles uit op onderstaande punten. Wij kunnen dan ook met volledige zekerheid stellen dat: 

1. Alle fabrieken waar onze producten gemaakt worden, door onafhankelijk partijen gecontroleerd worden op veilige werkomstandigheden en op internationale veiligheidseisen.
2. Onze werknemers die de handschoenen maken een eerlijk salaris krijgen, en hun werkzaamheden op een veilige manier kunnen volbrengen.
3. De leren vellen en de voering die gebruikt worden om onze handschoenen van te maken zijn uitsluitend afkomstig van dieren die volledig geconsumeerd worden zodat er geen enkele waste plaatsvindt.