GRATIS VERZENDING > €60,-

Hoe gaat mijn betaling in zijn werk?


Betaalmethodes

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij alle gangbare betaalmethodes aan. Het betalen van je aankopen bij Schwartz & von Halen kan via Ideal, je Creditcard, PayPal,  Bancontact (Mister Cash) of via vooruitbetaling per bank. Alle transacties zijn beveiligd en versleuteld. Jouw bankgegevens worden nooit door ons opgeslagen, bewaard of verstrekt aan derden.

 
Zodra de betaling door ons is ontvangen zal de bestelling onmiddellijk worden verwerkt en zullen de handschoenen naar je worden verzonden.

iDEAL
iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank.
De banken waarmee je via iDEAL bij ons kan betalen zijn: ABN AMRO, ING Bank, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, van Lanschot
.

Creditcard
Betalingen via je Creditcard kunnen gedaan worden met VISA, MasterCard en American Express.

PayPal
Met PayPal kun je bij Schwartz & von Halen makkelijk en veilig betalen. Je bent bovendien volledig beschermd dankzij PayPal Aankoopbescherming (uiteraard geldt dit ook voor de andere betaalmethodes).

Bancontact / Mister Cash
Bancontact / Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van een betaler wordt verplaatst naar de rekening van een ontvanger. Voor een kaarthouder gebeurt dit via de bank die zijn kaart heeft uitgegeven, voor een handelaar via de leverancier van zijn betaalterminal of online betaaloplossing.

Achteraf betalen via Billink
Bij Schwartz & von Halen kan je jouw bestelling natuurlijk ook achteraf betalen. Onze partner daarvoor is Billink. Billink is de pionier op het gebied van achteraf betalen; de innovatieve betaaloplossing voor de online retail. Met de betrouwbare kennis van ruim 11,6 miljoen Nederlandse consumenten en bedrijven is Billink uw achteraf betaaloplossing. Veilig, betrouwbaar, snel en Nederlands!

Overschrijving per bank
Uiteraard is het ook mogelijk om via een overschrijving per bank je betaling af te ronden. Om jouw bestelling te verwerken gelieve het totaalbedrag van je bestelling over te maken op rekeningnummer NL10 INGB 0005 4817 95 op naam van SCHWARTZ VON HALEN. Vermeld hierbij het bestelnummer (getal na #ORD) dat je kunt terugvinden via jouw account of via de bevestigingsmail.
Het kan tot 2 werkdagen duren voordat het bedrag van je rekening is afschreven. Zodra wij je betaling hebben ontvangen sturen wij de handschoenen meteen naar je toe.