GRATIS VERZENDING > €60,-

Help de kinderen in Nepal

Op 25 april 2015 is Nepal getroffen door een enorme aardbeving. 9000 mensen kwamen om en 3,5 miljoen (!) mensen zijn dakloos geraakt. Hulpverlening kwam op grote schaal snel op gang, maar na een korte periode van hulp wereldwijd is Nepal naar de achtergrond verdwenen. De hulp komt uitsluitend nog mondjesmaat, niet genoeg om Nepal weer op eigen benen te kunnen helpen.

De armoede en de schade die de aardbeving heeft veroorzaakt vormt nog steeds een enorm groot probleem. Met name de kinderen in Nepal zijn hier de dupe van. Daarom willen wij iets doen voor de kinderen in Nepal en hebben wij ons het volgende doel gesteld:

Tijdens aankomende winter 150 kinderen in Nepal van kleding voorzien! 

Hoe gaan we dit doen?

Wij zijn een samenwerking aangegaan met een van de meest betrouwbare organisaties voor kinderen in Nepal.

De Nepal Youth Foundation geeft jonge kinderen in Nepal een betere toekomst. Deze organisatie helpt dakloze kinderen en kinderen die hun ouders zijn verloren. 

De Nepal Youth Foundation zorgt voor onderwijs, onderdak, eten en kleding. Ruim 86% van de donaties die binnenkomen wordt gebruikt om het leven van de kinderen te verbeteren. 

Samenwerking

Wij houden de handen van onze klanten warm tijdens de winter. Ook de kinderen in Nepal verdienen het om zich warm te kunnen kleden in de winter.  

Daarom gaan we samen met de Nepal Youth Foundation zorgen dat 150 kinderen van kleding worden voorzien tijdens de winter van 2017. 

Help jij mee? Van elke aankoop bij Schwartz & von Halen doneren wij een vast % aan ons uiteindelijke doel om 150 kinderen te kleden. Elk kind dat wij steunen krijgt een eigen setje kleding.

Zodra de missie is volbracht zal de kleding naar de dorpen worden gebracht waar de kinderen wonen. Dit gaan wij zorgvuldig documenteren zodat jullie allemaal kunnen zien wat we samen hebben gerealiseerd en hebben kunnen betekenen voor deze kinderen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Social Media waar wij onze voortgang met jullie gaan delen. 

Bedankt voor jullie steun,

 

Team Schwartz & von Halen & Nepal Youth Foundation

Kinderen in Nepal - Schwartz & von Halen 

Meer info