NIEUWE COLLECTIE: SEPTEMBER 2018

Eerlijke handschoenen

Naast de hoge kwaliteit van onze handschoenen vinden wij het erg belangrijk dat de handschoenen van Schwartz & von Halen op een juiste, eerlijke, en verantwoorde manier worden gemaakt. Om zowel de hoge kwaliteit van de producten, als de manier waarop ze gemaakt worden te waarborgen voeren wij jaarlijkse controles uit  op onderstaande punten. Wij kunnen dan ook met volledige zekerheid stellen dat: 

1. Alle fabrieken waar onze producten worden gemaakt zijn door onafhankelijk partijen gecontroleerd op veilige werkomstandigheden en op internationale veiligheidseisen.
2. De werknemers die onze handschoenen maken krijgen een eerlijk salaris, en kunnen hun werkzaamheden op een veilige manier volbrengen.
3. De leren vellen die gebruikt worden om onze handschoenen van te maken zijn uitsluitend afkomstig van dieren die volledig geconsumeerd worden. Zowel het vlees, de wol (als we het over schapen hebben), en de huid (waar dus mooie leren handschoenen van gemaakt worden) worden allemaal ergens voor gebruikt zodat er geen ''waste'' plaatsvindt. 


Productie Leren Handschoenen Schwartz & von Halen

★ Product Reviews

Laat onze klanten voor ons spreken

268 reviews
69%
(186)
27%
(73)
3%
(9)
0%
(0)
0%
(0)
Fijne handschoen, zachte oering

Fijne handschoen, niet te dik en ook niet te dun, zachte voering

Top product

Heb mijn handschoenen voor gebruik hier mee ingesmeerd

Leuk

Leuk zakje :)

k
Rex
k.
Tevreden mee

Prima handschoenen voor een betaalbare prijs

y
Ivy
y.
blij

blij met de ivy handschoenen - katoenen zakje is leuk, ledergel is handig