PREMIUM KWALITEIT LEDEREN HANDSCHOENEN

Eerlijke handschoenen

Naast de hoge kwaliteit van onze handschoenen vinden wij het erg belangrijk dat de handschoenen van Schwartz & von Halen op een juiste, eerlijke, en verantwoorde manier worden gemaakt. Om zowel de hoge kwaliteit van de producten, als de manier waarop ze gemaakt worden te waarborgen voeren wij jaarlijkse controles uit  op onderstaande punten. Wij kunnen dan ook met volledige zekerheid stellen dat: 

1. Alle fabrieken waar onze producten worden gemaakt zijn door onafhankelijk partijen gecontroleerd op veilige werkomstandigheden en op internationale veiligheidseisen.
2. De werknemers die onze handschoenen maken krijgen een eerlijk salaris, en kunnen hun werkzaamheden op een veilige manier volbrengen.
3. De leren vellen die gebruikt worden om onze handschoenen van te maken zijn uitsluitend afkomstig van dieren die volledig geconsumeerd worden. Zowel het vlees, de wol (als we het over schapen hebben), en de huid (waar dus mooie leren handschoenen van gemaakt worden) worden allemaal ergens voor gebruikt zodat er geen ''waste'' plaatsvindt. 


Productie Leren Handschoenen Schwartz & von Halen

★ Handschoenen Reviews

Laat onze klanten voor ons spreken

315 reviews
67%
(212)
29%
(92)
3%
(11)
0%
(0)
0%
(0)
Cute <3

fan van deze superzachte handschoenen

touchscreen werkt keurig zoals op de video

-

L
Rex
L.
Service

Maat L besteld. Te krap. Geruild voor maal XL. Deze passen uitstekend, voering lekker zacht. Kortom een tevreden klant.

-

Hele fijne handschoenen

helemaal goed

handschoenen binnen 1 dag binnen. mooi verpakt in katoenen zakje.