Deze website heeft gelimiteerde ondersteuning voor deze browser. Wij raden je aan een andere browser te gebruiken, zoals Chrome, Edge, Safari of Firefox.

Handgemaakte lederen handschoenen

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis

+93,000 tevreden klanten, cijfer 9.1

Gratis luxe giftbox, ledergel & opbergzakje

Kosteloos ruilen & retourneren binnen 60 dagen

Duurzaamheid


Bij Schwartz & von Halen staat duurzaamheid sinds de oprichting in 2013 centraal. Wij ontwikkelen de hoogste kwaliteit handschoenen van kwaliteitsleer dat jaren meegaat. Ook zijn we sinds 2018 begonnen met een vegan lijn die we blijven uitbreiden.

Wij geloven en steunen slow fashion:
“Slow fashion kenmerkt zich door tijdloze kledingcollecties van hoge kwaliteit die lang mee gaat.”

Klimaatverandering

De aarde beschermen we met z’n allen. Hierin speelt ook Schwartz & von Halen een rol. Wij zijn dan ook constant op zoek naar nieuwe manieren om duurzaamheid te omarmen.

Pakket industrie

Elk pakketje dat wij versturen staat gelijk aan 1kg CO2 uitstoot. Dit is hetzelfde verbruik als een lamp in je huis anderhalve dag aan te laten staan.

1kg CO2 = 1 huislamp laten branden voor anderhalve dag.

Onze bijdrage

Wij compenseren voor jouw bestelling de CO2 uitstoot. Bij elke bestelling betalen wij automatisch een bedrag aan Pachama. Deze organisatie beschermt huidige regenwouden en plant nieuwe regenwouden aan. We houden automatisch bij hoeveel vierkante meter regenwoud we beschermen en hoeveel CO2 we compenseren met onze bijdrage. Het project waar jouw bestelling direct aan bijdraagt is het Jari Pará Forest Conservation Project in de Amazone. Dit project bestaat uit 500.000 hectare tropisch regenwoud en is het thuis voor meer dan 2.400 dieren en planten.

Dubbel CO2 afdragen bij betalen via iDeal!

Als je betaalt via iDeal of een van de onderstaande methoden wordt er dubbel CO2 afgedragen voor jouw order. Dit geld gaat naar het Brazil Nut Concession Forest Conservation Project. Hier worden meer dan 291 hectares tropisch regenwoud in Peru beschermd wat zorgt voor 14.5 miljoen ton minder CO2 uitstoot.

betaalmethoden

Extra links