GRATIS VERZENDING > €60,-

Schwartz & von Halen gaat samenwerken met Nepal Youth Foundation

RSS
Schwartz & von Halen gaat samenwerken met Nepal Youth Foundation

We zijn blij vandaag aan te kunnen kondigen dat we met Schwartz & von Halen een nieuwe richting inslaan. De afgelopen jaren hebben we veel geleerd op gebied van handschoenen en mode. Hier gaan wij uiteraard mee door. We zijn altijd op zoek naar verbeteringen op gebied van klantervaring, kwaliteit van onze producten en uitbreiding van ons assortiment.

Wij hebben het voorrecht om jullie als klant handschoenen te mogen leveren. Wij zijn ons echter zeer bewust dat niet iedereen de kansen heeft die wij in Nederland hebben. Dit heeft ons afgelopen jaar aan het denken gezet. Kunnen wij iets bijdragen aan het leven van mensen die niet dezelfde kansen hebben als wij?

De kans op een goed leven begint in onze jonge jaren. Een veilige omgeving om in op te groeien, voorziening in de basisbehoeften en de mogelijkheid tot educatie zijn essentieel. Kinderen zijn de toekomst en alle kinderen verdienen een goede start, daarom gaan wij kinderen helpen. Er zijn wereldwijd enorm veel plekken waar kinderen hulp nodig hebben. Waar te beginnen? Wij besloten te beginnen in Nepal.

Op 25 april 2015 is Nepal getroffen door een enorme aardbeving. Meer dan 9000 mensen kwamen om en 3,5 miljoen (!) mensen raakten dakloos. Hulpverlening kwam op grote schaal snel op gang, maar na een korte periode van wereldwijde hulp is Nepal naar de achtergrond verdwenen. Hulp komt uitsluitend nog mondjesmaat binnen. Ruim 2 jaar na de aardbeving leeft 70% van de bevolking nog steeds in tijdelijke opvang.

De armoede en de schade die de aardbeving heeft veroorzaakt vormt nog steeds een enorm probleem in Nepal. Met name de kinderen in Nepal zijn hier de dupe van. 

Wij hebben een aantal organisaties benaderd die kinderen helpen in Nepal. Na gesprekken met verschillende organisaties hebben wij gekozen voor een samenwerking met de Nepal Youth Foundation. Deze organisatie helpt kinderen aan basisbehoeften als educatie, kleding, onderdak en eten.

Na gezamenlijk overleg hebben wij besloten te helpen met kleding. Dit is ten slotte de kern van Schwartz & von Halen. 

Voor elke handschoen of muts die wij verkopen gaat daarom een klein deel naar ons doel van dit jaar..

150 Nepalese kinderen van kleding voorzien zodat ze de winter warm doorkomen.  

Dit is ons eerste doel en zeker niet ons laatste doel. Wij hopen de komende jaren onze invloed in Nepal te vergroten om vervolgens uit te breiden naar kinderen in andere landen die hulp nodig hebben.

Wij danken jullie als klant van Schwartz & von Halen voor jullie steun!

Met vriendelijke groet, 

 

Team Schwartz & von Halen

 Kinderen in Nepal - Schwartz & von Halen

Vorige Blog